Social chat

Hello my dear haters.CLICK HERE

Blog family

2018 Post

Assalamualaikkum


Hello gais i'm back! hihi 2018. 8 Tahun sedar tak sedar blog ni dah wujud. Tahun depan dah darjah 3 ye. HAHA Lol. Alhamdulillah masih sihat wal'afiat. Taktahu kenapa rasa mcm urgh rindunya nak update blog mcm dulu, Best! 24/7 hadap laptop. Tiap-tiap bulan tukar skin blog. Urgh RINDU

Sekarang buat apa? kerja. Dah takde masa nak update blog mcm dulu. *even dah tinggalkan blog 4years ke 5 years mcm tu. Uh uh sedihnya. Hm lepasni nak tukar skin InsyaAllah lepastu nak active balik lah. -kalau free, kalau tak free nak buat mcm mana. Tapi.. takpelah. InsyaAllah ye kalau bersekempatan 

Ini pun type dekat office je. Hehehehe Nak tukar skin dekat office? Oh tidak. Haru biru jadinya nanti. haha Okay see you guys later. Kalau ada yang sesat baca tu mai lah comment down below *acah mcm youtubers pulak dah ni. Hahahaha Okay muah LOVEYOU! STAY TUNED!



Pengalaman mendewasakan saya. Bagaimana dengan anda?

•Entry updated on Thursday, July 12
•Get 0 fingertype(s)